A kiválasztott termék a kosárba került!
Az e-könyvet a vásárlás után a menüben a profil fül alatt éri el.
A kiválasztott termék a kosárba került!
Biztos hogy ki szeretnéd törölni a profilodat?
A fiók törlése eltávolítja a profiljához tartozó összes adatot, melynek visszaállítására nem lesz lehetőség a későbbiekben.

„Arra a következtetésre jutottam, hogy én valójában nyilván francia vagyok, csak erről mindenki elfelejtett felvilágosítani.”
A francia konyha művészete című legendás szakácskönyv szerzője, Julia Child 1948-ban érkezett Párizsba a férjével. Alig beszélt franciául és a főzéshez sem konyított, azonban hamar rájött, hogy Franciaország az ő „szellemi hazája”, a főzés pedig a szenvedélyévé vált. Szerelmes lett a francia konyhába, az ízeibe, a történetébe, a végtelen variációiba, a szigorú alapelveibe, a kreativitásába és a csodálatos emberekbe.
Julia szórakoztató memoárjából megismerjük a francia nyelv és a francia konyha elsajátításáért vívott küzdelmeit, hányattatásait a híres Cordon Bleu főzőiskolában, nagy sikerű könyve és televíziós főzőműsora születésének körülményeit, és közel ötven évig tartó, csodálatos házasságát. Az Életem Franciaországban az ételek és az élet végtelen élvezetéről és a gasztronómia történetének legszerethetőbb, legszínesebb egyéniségéről szól.
A könyv ihlette filmsorozat, a Julia összes évada elérhető az HBO Max kínálatában.
| Borító ár: | 5900 Ft |
|---|---|
|
|
4130 Ft |
|
HVG klub360 és HVG Pártoló Tagsággal: |
4130 Ft |
|---|
| Borító | Kemény kötés |
|---|---|
| Méret | 160x235 mm |
| Megjelenés | 2024. 03. 05. |
| Terjedelem | 352 oldal |
| ISBN | 9789635655359 |
Julia Child neves amerikai séf, író és televíziós műsorvezető. Ő volt az, aki a hatvanas években az Egyesült Államokban népszerűvé tette a francia kulináris művészetet, elsősorban a A francia konyhaművészet elsajátítása című szakácskönyvével és a későbbi televíziós sorozatával, a „The French Chef”-fel.
Julia Child elragadó egyéniségével, közvetlen írói stílusával és kitűnő humorérzékével a kevésbé gyakorlottakat is könnyedén meggyőzte arról, hogy akár a legbonyolultabb fogásokat is képesek lesznek önállóan elkészíteni. Önbizalmat adott a konyhaművészetben „pályakezdőnek” számító és bizonytalan háziasszonyoknak, akik korábban lehetetlennek tartották ízletes és extravagáns ételek elkészítését. A francia konyhaművészet elsajátítása című szakácskönyve alapműnek számít. 500 receptjével és több mint 100 ábrájával közérthető módon megtanítja a konyhában használatos legalapvetőbb technikákat.
Ahogy Mautner Zsófia fogalmaz: „Julia Child halhatatlanságát receptjei időtállósága és végtelen precizitása adja – nem lehet őket elrontani. Julia örök kíváncsisága élete végéig izzásban tartotta főzési szenvedélyét, áldás ez nekünk, akik szeretünk főzni!”
| Borító ár: | 10900 Ft |
|---|---|
|
|
9265 Ft |
|
HVG klub360 és HVG Pártoló Tagsággal: |
8720 Ft |
|---|
| Borító ár: | 9900 Ft |
|---|---|
|
|
8415 Ft |
|
HVG klub360 és HVG Pártoló Tagsággal: |
7920 Ft |
|---|
| Borító ár: | 3500 Ft |
|---|---|
|
|
2100 Ft |
|
HVG klub360 és HVG Pártoló Tagsággal: |
2100 Ft |
|---|
| Borító ár: | 8500 Ft |
|---|---|
| Korábbi ár: | 3400 Ft |
|
|
5950 Ft |
|
HVG klub360 és HVG Pártoló Tagsággal: |
5950 Ft |
|---|
| Borító ár: | 4900 Ft |
|---|---|
| Korábbi ár: | 1960 Ft |
|
|
4165 Ft |
|
HVG klub360 és HVG Pártoló Tagsággal: |
3920 Ft |
|---|
A továbblépéshez jelentkezzen be, vagy ha még nincs felhasználója, regisztráljon!
RegisztrálokA kiválasztott terméket sikeresen hozzáadtuk a kedvencek listádhoz.
Tovább a kedvenceimhez!