A kiválasztott termék a kosárba került!
Az e-könyvet a vásárlás után a menüben a profil fül alatt éri el.
A kiválasztott termék a kosárba került!
Biztos hogy ki szeretnéd törölni a profilodat?
A fiók törlése eltávolítja a profiljához tartozó összes adatot, melynek visszaállítására nem lesz lehetőség a későbbiekben.
Iránytű a kávézáshoz
A kávé népszerűbb, mint valaha, tele ízekkel, emlékekkel, aromákkal, készítéséhez és felhasználásához pedig számtalan titok és történet kötődik.
A Kávészótár nélkülözhetetlen útmutató a tökéletes ital elkészítéséhez szükséges kifejezések és technikák, eszközök és fajták szédítő sokaságához.
A világhírű kávészakértő Maxwell Colonna-Dashwood a termesztéstől és szüreteléstől kezdve a pörkölésen és őrlésen át a főzésig több száz szócikkben mutatja be a kávé élvezetét befolyásoló valamennyi kulcsfontosságú tényezőt.
A könyv megjelenését a Kotányi Hungária Kft. támogatta
Borító ár: | 5900 Ft |
---|---|
Aktuális ár: | 4425 Ft |
HVG-klubkártyával, HVG Pártoló Tagsággal: |
4425 Ft |
---|
Elérhetőség: | Raktáron |
---|---|
Várható szállítás: | 2-7 munkanap |
Borító | Kemény kötés |
---|---|
Méret | 148x210 mm |
Megjelenés | 2024. 09. 24. |
Terjedelem | 265 oldal |
ISBN | 9789635655618 |
Maxwell Colonna-Dashwood bajnok barista, aki háromszor nyerte meg az Egyesült Királyság Barista Bajnokságát, és minden alkalommal bejutott az utána következő Barista Világbajnokság döntőjébe is. Egy díjnyertes, független kávékészítő cég társtulajdonosa, amely saját pörkölőüzemmel és kávézóval is büszkélkedhet. Miután beutazta a világot a kávé tudományát és művészetét tanulmányozva, Maxwell a Massachusetts Institute for Technology munkatársával, dr. Christopher H. Hendonnal társszerzőként jegyezte első könyvét, a Water for Coffee-t, 2015-ben. A könyv a víz és a kávé között lévő kémiai kölcsönhatásokat vizsgálja, és azt, miként lehet ezeket manipulálni a legjobb minőségű ital előállítása érdekében. Maxwellt felvillanyozza a lehetőség, hogy a kémiától a pszichológiáig más tudományágak szakértőivel együttműködve, részletesen feltája a kávé világát, és elmélyítse tudását erről a csodálatos italról, és kivételes ízre és minőségre törekedjen. A Kávészótár összegyűjtött ismereteinek desztillációja, és ez az első könyve a laikus olvasóknak.