A kiválasztott termék a kosárba került!
Az e-könyvet a vásárlás után a menüben a profil fül alatt éri el.
A kiválasztott termék a kosárba került!
Biztos hogy ki szeretnéd törölni a profilodat?
A fiók törlése eltávolítja a profiljához tartozó összes adatot, melynek visszaállítására nem lesz lehetőség a későbbiekben.

Milyen lenne egy séta az olasz panetteriákban, ahol az ember szeme előtt tárul fel a friss, illatos pékáruk elképesztő gazdagsága? Gennaro Contaldo most az olasz pékségek misztikus birodalmába kalauzolja el az olvasót, ahol nem csupán a kenyérfélék és pizzatészták elkészítésének művészetét ismerhetjük meg, hanem betekintést nyerhetünk a legendás focaccia különböző regionális variációiba is.
Gennaro útmutatásai segítségével könnyedén elkészíthetjük a tökéletes kenyereket és pizzatésztákat, miközben megismerhetjük azokat a trükköket, melyek a híres olasz nonnák mesterségbeli tudását idézik. Részletes tippeket kaphatunk arra, hogyan érhetjük el a foszlós péksütemények kívánatos ropogását, az omlós kekszek különleges ízvilágát, és a hagyományos házi sütemények autentikus jellegét, mindezt a gyakorlatban is könnyen kipróbálhatjuk. Ez a könyv egy igazi mélymerülés az olasz pékségek világába, ahol az illatok és ízek összhangja varázsolja el az embert, és ahol minden recept egy csipetnyi olasz szenvedélyt és hagyományt hordoz magában.
A kötet az olasz panetteria bibliája, lapozgatása közben pedig szinte érezzük a frissen sült kenyér ellenálhatatlan illatát!
„Gennaro csodálatos pék, ez könyv pedig tele van mesés ételekkel és a rá jellemző szenvedéllyel.”
Jamie Oliver
A Két éhes olasz és a Jamie lefőzi Olaszországot című sorozatokból ismert, elsöprő lendületű, szeretnivaló sztárséf, Gennaro Contaldo az Amalfi-part Minori nevű városkájában nőtt fel. Ott ismerte meg a természetes, kiváló alapanyagokat, és tanulta meg a számtalan hagyományos olasz tésztaétel elkészítésének fortélyait. A hetvenes évei közepén járó Gennarónak részesedése van Jamie Oliver étteremláncában, aktív social média sztár és sorra írja a szakácskönyveit.
Gennaro Contaldo receptjei által megtanulhatjuk, hogy az olasz konyha nagyszerűsége az egyszerűségben, a precizitásban és a megfelelő alapanyagokban rejlik. Receptjeivel percek alatt autentikus olasz fogásokat varázsolhatunk a családi asztalra és megalapozhatjuk egy emlékezetes családi vagy baráti vacsora hangulatát. Könyveiben több száz hagyományos (nem csupán tészta alapú) tradicionális olasz étel elkészítését instruálja.
| Borító ár: | 7500 Ft |
|---|---|
|
|
6375 Ft |
|
HVG klub360 és HVG Pártoló Tagsággal: |
6000 Ft |
|---|
| Borító ár: | 5900 Ft |
|---|---|
|
|
5015 Ft |
|
HVG klub360 és HVG Pártoló Tagsággal: |
4720 Ft |
|---|
| Borító ár: | 5500 Ft |
|---|---|
| Korábbi ár: | 2200 Ft |
|
|
4675 Ft |
|
HVG klub360 és HVG Pártoló Tagsággal: |
4400 Ft |
|---|
| Borító ár: | 5900 Ft |
|---|---|
|
|
5015 Ft |
|
HVG klub360 és HVG Pártoló Tagsággal: |
4720 Ft |
|---|
| Borító ár: | 8900 Ft |
|---|---|
|
|
7565 Ft |
|
HVG klub360 és HVG Pártoló Tagsággal: |
7120 Ft |
|---|
A továbblépéshez jelentkezzen be, vagy ha még nincs felhasználója, regisztráljon!
RegisztrálokA kiválasztott terméket sikeresen hozzáadtuk a kedvencek listádhoz.
Tovább a kedvenceimhez!