ITÁLIA ÍZEIOlvasson bele könyvünkbe!

ITÁLIA ÍZEI

Receptek, titkok és történetek

„A főzés már magában is varázslat, az olasz ételek elkészítése pedig egyenesen alkímia” – vallja a szerző, Mimi Thorisson. Piemonttól Umbriáig, Lombardiától Abruzzóig bejárja az olasz régiókat, és 100 olyan egyszerűen elkészíthető receptet mutat be, amelyek mindegyike hagyományos, időtlen és sikkes, azaz tökéletesen olasz.

A fotókon is látható ételek mesések – szó szerint is, hiszen Olaszországban minden ételnek története van, amelyeknek mi is részesei lehetünk a leírásoknak és a lenyűgözően szép képeknek köszönhetően.


„Mimi Thorisson megrendítően szépen és szeretetteljesen mesél Olaszországról. Olyan ételek receptjeit írja le, amelyektől mindig nosztalgikus hangulatba kerülök. E könyvet lapozgatva az olaszok életszeretete és ételek iránti rajongása mindenkit magával ragad.”

Gianni Annoni

Borító ár: 7500 Ft
Aktuális ár: 6375 Ft
HVG-klubkártyával,
HVG Pártoló Tagsággal:
6000 Ft
Kosárba
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2-7 munkanap
Borító Kemény kötés
Méret 203x254 mm
Megjelenés 2021. 07. 06.
Terjedelem 304 oldal
ISBN 9789635651283

A szerzőről

Mimi Thorisson

Mimi Thorisson Hongkongban született, de a nyarakat a dél-franciaországi nagymamájánál töltötte. Fiatal korában modellként dolgozott.

Könyveinek gyönyörű képeit, férje, Oddur Thorisson izlandi származású fotóművész jegyzi. Sokáig éltek Párizsban, majd négy közös és két korábban született gyermekükkel a dél-franciaországi Médoc-ban, egy felújított kastélyban telepednek le.