A kiválasztott termék a kosárba került!
Az e-könyvet a vásárlás után a menüben a profil fül alatt éri el.
A kiválasztott termék a kosárba került!
Biztos hogy ki szeretnéd törölni a profilodat?
A fiók törlése eltávolítja a profiljához tartozó összes adatot, melynek visszaállítására nem lesz lehetőség a későbbiekben.
Mentes étkezés. De mitől mentes? Hústól, gluténtól, laktóztól, cukortól? A sor hosszan folytatható... Ma már szinte minden társaságban ismerünk valakit, aki speciális étrendet követ. Bármi áll is a mentes étkezés mögött – egészségi ok vagy saját elhatározás –, sokszor érzi magát kívülállónak, különcnek vagy tehernek az, aki máshogyan étkezik, mint a többség.
A tanácsadó szakpszichológus szerző első kötete, a Terítéken a lélek sikere után most az ételallergiával, ételintoleranciával élők lelki folyamataira fókuszál. Kapaszkodókat ad ahhoz, hogy a mentes étkezés csak néhány alapanyagtól legyen mentes, ne az örömtől és a sikertől.
Borító ár: | 5490 Ft |
---|---|
![]() |
4941 Ft |
![]() HVG klub360 és HVG Pártoló Tagsággal: |
4941 Ft |
---|
Elérhetőség: | Nincs készleten, előrendelhető |
---|---|
Várható megjelenés: | 2025-08-29 |
Borító | Puha kötés |
---|---|
Méret | 130x196 mm |
Megjelenés | 2025. 08. 29. |
Terjedelem | 232 oldal |
ISBN | 9789635657001 |
Czecz Fruzsina tanácsadó szakpszichológus és újságíró. Pályáját gyermekpszichológusként kezdte szülőkonzultációkkal, valamint egyéni-és csoportos gyerekfoglalkozásokkal.
Szakirányú továbbképzése során fordult a gasztropszichológia felé, ma már ez a fő területe. Az élethosszig tartó tanulás híve, táplálkozáslélektani ismereteit külföldi kurzusokon bővíti.
Óraadóként a Károli Gáspár Református Egyetemen oktat. Tanácsadás keretein belül gyermekekkel, kamaszokkal és felnőttekkel egyaránt dolgozik, a gasztronómiát önismereti eszközként és csoportösszekovácsoló erőként használja.
További információ: www.gasztropszichologia.hu