Gennaro fogásai mindig tele vannak az olaszokra jellemző szenvedéllyel és csodálatos ízekkel.
Legújabb könyvében a zöldségeket helyezi a középpontba, és az eddig leginkább köretként szereplő alapanyagokat az étkezések főszereplőivé varázsolja.
A ropogós burgonyafocaccia remek választás egy pohár bor mellé, a sütőtökös gnocchi önmagában vagy sajttal egytálételként is megállja a helyét; a káposztás rétes sült ricottával vagy a padlizsánpizzácskák bizonyára sokak kedvenc vendégváró fogása lesz.
Gennaro jellegzetes olasz receptjei nem kizárólag növényi alapúak, a húskedvelők és flexitáriánusok egyaránt megtalálják az ínyükre valót, akárcsak a vegánok és vegetáriánusok. A húst is tartalmazó ételek mellé gyakran kapunk tippeket, hogyan alakíthatjuk át őket vegetáriánus fogássá, így akár egy húsmentes hétfőhöz keresünk ötleteket, vagy csak minél több zöldséget szeretnénk beépíteni az étrendünkbe, Gennaro zöldséges ételei között mindenki megtalálhatja a kedvencét.
„Az olasz konyha legendás alakja új dimenzióba emeli a zöldségeket. Bellissimo!”
Jamie Oliver