Keresési találatok

Tartine kenyér

Tartine kenyér

A tökéletes kovászos kenyér titka a világ leghíresebb pékségéből

Mi a tökéletes, lágy, mégis ropogós héjú kovászos kenyér titka?

A világhírű Tartine pékség évtizedek óta készíti gyönyörű, rusztikus cipóit. Chad Robertson alapító közvetlen hangnemben meséli el pékké válásának folyamatát, és nemcsak páratlan szakmai tudását adja át, de az alapanyagok tiszteletét is. Útmutatásai és a csodaszép fotók alapján bárki süthet otthon is olyan finom kenyeret, mint a profi pékek. A kovászos kenyér mesterreceptjén túl megtanulhatjuk a legfinomabb péksütemények, valamint a bagett, a briós és a croissant készítését. Számos ötletet kapunk ahhoz is, hogyan készíthetünk maradék, többnapos kenyérből fejedelmi fogásokat.

„Chad Robertson ikonikus kötete százezreket indított el az otthonsütés útján, és sok pékség született az inspirációja nyomán szerte a világban. Bízom benne, hogy a Tartine kenyér itthon is még többeket ösztönöz majd a kovászolásra.” Ormós Gabriella Jenői Pékség; KovászLabor

„A kovászolás alapkönyve. Kezdő otthonsütőktől a kalandvágyó pékekig bárki talál benne hasznos tudást és új ötleteket. A morzsamentő recepteket pedig különösen értékelem.” Szabadfi Szabolcs Szabi a Pék

Borító ár: 7900 Ft
Aktuális ár: 5530 Ft
HVG-klubkártyával,
HVG Pártoló Tagsággal:
5530 Ft
Kosárba
Tartine

Tartine

Péksütemények és desszertek a világ leghíresebb pékségéből

Ki tudna ellenállni egy frissen sült, illatozó, gyönyörűen megfont briósnak, egy légiesen könnyű vajas croissant-nak, vagy egy narancsos-fahéjas csigának? Esetleg egy krémes sajttortának? A San Franciscó-i Tartine pékség fantasztikus receptjei segítségével most mindezeket és még sok más finomságot is elkészíthetünk otthon.
A Tartine pékség világhírű receptjei nemcsak a legkedveltebb péksütemények titkait osztják meg velünk, hanem piték, aprósütemények és ünnepi desszertek elkészítésének fortélyait is. Az izgalmas, új hozzávalók és technológiák mellett a könyv megtanítja az alapokat is, a cukrászkrémtől a tökéletes omlós tészta elkészítéséig. Így akár kezdő, akár haladó sütők vagyunk, biztosan találunk benne hasznos tippeket és trükköket.
A könyv több mint 120 receptet tartalmaz, amelyek között a mai ízlésnek megfelelően teljes kiőrlésű és gluténmentes változatok is megtalálhatók. A 150 lenyűgözően szép fotó pedig még ellenállhatatlanabbá teszi a recepteket, inspirálva minket arra, hogy kipróbáljuk őket.
A Tartine könyv ott a helye minden házipék és hobbicukrász polcán. Nemcsak hiánypótló mű, hanem részletes, jól variálható alapreceptekkel és kreatív formázási tippekkel is szolgál. Az alapanyagok könnyen elérhetők és szezonálisak, így bármikor nekiláthatunk a sütésnek.
Szabadfi Szabolcs, ismertebb nevén Szabi, a pék, így ajánlja a könyvet: „Hiánypótló könyv részletes, jól variálható alapreceptekkel, kreatív formázási tippekkel, könnyen elérhető, szezonális alapanyagokkal. Kezdő, haladó és kalandvágyó otthonsütőknek egyaránt ajánlom!”
Engedd, hogy a Tartine pékség varázsa belépjen a konyhádba, és fedezd fel a sütés örömét ezzel a fantasztikus könyvvel!

„Hiánypótló könyv részletes, jól variálható alapreceptekkel, kreatív formázási tippekkel, könnyen elérhető, szezonális alapanyagokkal. Kezdő, haladó és kalandvágyó otthonsütőknek egyaránt ajánlom!”

Szabadfi Szabolcs

Szabi, a pék

Borító ár: 6900 Ft
Aktuális ár: 4830 Ft
HVG-klubkártyával,
HVG Pártoló Tagsággal:
4830 Ft
Kosárba