Dean Ornish

Dean Ornish

Spektrum

Személyre szabott egészségprogram

Az ​életmódváltás csak akkor tartós és eredményes, ha az nem áldozat, hanem öröm.

A XX. század kemény üzenete így hangzott: sorsunkat génjeink határozzák meg! A XXI. század új kihívása a genetika újraértelmezése. Génjeink a lehetőségeket, nem pedig a megváltoztathatatlan jövőt jelentik. Sorsunkat, életünket, egészségünk alakulását környezetünk, hangulatunk meghatározó módon befolyásolja.

Sokan tisztában vagyunk egészségtelen életmódunk kockázataival, mégsem tudjuk könnyen feladni régi szokásainkat, életmódunkat. Rohanó világunkban nehezen küzdjük le a stressz által okozott feszültségeinket, nem mozgunk rendszeresen, rendszertelenül és össze-vissza eszünk, és legfőképpen arra nem jut időnk, hogy magunkkal és szeretteinkkel törődjünk. Megfelelő motiváció hiányában pedig végleg elveszítjük a lehetőséget, hogy megelőzzük, kezeljük, s ha kell, visszafordítsuk a betegségeket.

A Spektrum olyan tudományosan igazolt egészségprogram, amely személyre szólóan segít az életmódváltás gyakorlati megvalósításában. Mindezek mellett még csábító is, mert szakítva a régi módszerekkel nem a lemondásra és az áldozatvállalásra, hanem az élvezetekre és az örömökre épít. Nem véletlen, hogy dr. Ornish világszerte elismert életmódprogramja már sokak számára jelentett sorsdöntő fordulatot.

15%
4500 Ft
Internetes ár: (-15%) 3825 Ft
HVG-klubkártyával,
HVG Pártoló Tagsággal:
(-20%) 3600 Ft
Nem elérhető