Elinor Greenwood

100% lány, 100% fiú

Hogyan, mikor és miért változok?


A fiúkból férfiakká és a lányokból nőkké válás folyamata, azaz a serdülőkor, kulcsfontosságú állomás a felnőtté válás útján. Az ekkor bekövetkező testi és lelki változások mindenkit érintenek előbb vagy utóbb. De miért történnek ezek a változások, és miért fontosak?

Ebben az életszakaszban számos témáról van szó, ami érdekes lehet számodra. A testi változásoktól kezdve a szerelem és kapcsolatok világáig terjed a skála. De miért változik a tested, és miért jelennek meg ezek a szokatlan érzések és gondolatok?

Ez a könyv arra törekszik, hogy válaszokat adjon ezekre a kérdésekre, és megkönnyítse ezt az átmeneti időszakot az életedben. Hasznos tanácsokat, érdekes teszteket és színes illusztrációkat találsz benne, amelyek segítenek megérteni és elfogadni ezeket a változásokat, valamint segítenek abban, hogy bátran és magabiztosan járd végig ezt az utat.

Ez a könyv elsősorban 9-14 éves korosztálynak készült, de bárki számára hasznos lehet, aki ebben az életszakaszban van, vagy éppen felkészül rá.
Borító ár: 2500 Ft
Aktuális ár: 2125 Ft
HVG-klubkártyával,
HVG Pártoló Tagsággal:
2000 Ft
Készletfigyelés

Mit érzel?

Az érzelmek színes világa

Mi történik a szívedben és a fejedben? Hogyan hat a nevetés a szervezetedre? Miért jó sírni, ha bánatos vagy? Mit tehetsz, ha valaki zaklat?

Boldogság, félelem, düh, szomorúság… olyan sokféle érzelem van, nem egyszerű kiigazodni rajtuk.

De az érzelmek a barátaid – tanuld meg felismerni és kifejezni őket!

 

7 éves kortól ajánljuk.

Borító ár: 3000 Ft
Aktuális ár: 2550 Ft
HVG-klubkártyával,
HVG Pártoló Tagsággal:
2400 Ft
Készletfigyelés