Kelle Botond

Hajnóczy Soma szakmai konzulense immár 15 éve. Számtalan trükköt magyarázott el a nagyközönségnek, többek között az itthon legnagyobb példányszámban elkelt bûvésztrükkoktató DVD-sorozatban, az általa alapított szakmai bûvészfolyóirat, az „Aktuális Mágia” hasábjain és a YouTube-on. 8 éven át volt a Figaro Bûvészbolt munkatársa és a Botond megmondja címû bûvésztrükkajánló videósorozat fôszereplôje. Több mint 5 millió alkalommal nézték meg videóit a YouTube-on. Elsô könyve 17 éves korában jelent meg, amelyben a hazai bûvészet történetét dolgozta fel. A legnagyobb hazai bûvészettel foglalkozó weboldal, a Bûvész blog alapítója és szerkesztôje 2008 óta. Somával együtt az Illúzió Mesterei fôszervezôje és kreatív producere. Emellett szeret lustálkodni és imád magáról egyes szám harmadik személyben írni.

Elképesztő trükkök hétköznapi tárgyakkal

Hogyan lehet pénzt sokszorozni?
Milyen lenne mások gondolataiban olvasni?
Szeretnéd elhitetni a barátaiddal, hogy semmi sem lehetetlen?

Hajnóczy Soma, a bűvészet fiatal tehetsége és egyben egyik legfiatalabb világbajnoka, egyedi stílust képvisel az illúzió és humor műfajában. Első könyvében, melyet szerzőtársával, Kelle Botonddal írt, 50 lenyűgöző trükk titkát osztja meg a közönséggel. A könyvben nemcsak a klasszikus trükköket találod meg, hanem Soma legnépszerűbb videóinak néhányát is, melyekből könnyedén elsajátíthatod a technikákat. A legjobb az egészben, hogy ehhez csupán néhány hétköznapi tárgyra van szükség, amelyeket könnyedén megtalálsz a környezetedben.

A trükkök lépéseit több mint 300 fotó segítségével könnyedén követheted, így még a kezdők is könnyen elsajátíthatják őket. A nehezebb trükkök elsajátításához Soma videókat is készített, melyeket a könyvben található titkos kód segítségével érhetsz el, így még közelebb kerülhetsz a bűvészkedés rejtelmeihez.

De a könyv többet nyújt, mint egyszerű trükkleírások. Soma izgalmas történeteket oszt meg a bűvészet világából, és betekintést enged a kulisszák mögé, így teljes képet kaphatsz arról, hogy mi zajlik a színfalak mögött.

Hajnóczy Soma üzenete világos: bárki képes bűvészkedni, és a könyv segítségével te is könnyedén elsajátíthatod ezt a művészetet, és belemerülhetsz a varázslat világába.

#magicislife #lifeismagic

Borító ár: 5500 Ft
Korábbi ár: 4125 Ft
Aktuális ár: 4675 Ft
HVG-klubkártyával,
HVG Pártoló Tagsággal:
4400 Ft
Kosárba