Terítéken a lélek – egy különleges könyv, amely a gasztronómia és a mentális egészség titkaiba kalauzol. Miért idéznek fel bennünk az ízek emlékeket? Hogyan árulkodik főzési stílusunk a személyiségünkről és családunkról? Mit tehetünk az ételekkel a jobb hangulatért, és vajon létezik-e hatékony fogyókúra?
Czecz Fruzsina, tanácsadó szakpszichológus és gasztropszichológiai szakértő, tudományos kutatásokkal, lebilincselő esetekkel és megdöbbentő érdekességekkel tárja elénk a válaszokat. A könyv olvasása során betekintést nyerhetünk az ételek mögött rejlő érzelmi üzenetekbe, a gyerekek étkezési szokásainak pszichológiájába, vagy abba, hogy miért olyan fontos a nagymamáknak, hogy dicsérjük a főztjüket.
A szellemes stílusú, úttörő kötet egyszerre informatív és inspiráló. Megmutatja, hogyan lehet a konyha nemcsak főzőhely, hanem meditációs tér is. Az olvasó a könyvben található gyakorlatok segítségével egy ízletes önismereti utazáson vehet részt, amely új színt visz a mindennapokba. Ha érdekel, hogyan kapcsolódik össze az étkezés és a lélek világa, ez a könyv neked szól! Ne hagyd ki, add meg magadnak ezt a különleges élményt!
Borító ár: | 3900 Ft |
---|---|
Korábbi ár: | 2925 Ft |
Aktuális ár: | 3315 Ft |
HVG-klubkártyával, HVG Pártoló Tagsággal: |
3120 Ft |
---|