Tanith Carey

Tanith Carey díjnyertes brit újságíró és szerző, aki a mai szülők előtt álló legnagyobb kihívásokkal foglalkozik, és kutatásokon alapuló, gyakorlati tanácsokat ad. Összesen tíz könyve jelent meg, amelyeket húsz nyelvre – többek között spanyolra, franciára, olaszra, németre és arabra – fordítottak le, és amelyek világszerte széles körű médiafigyelmet kaptak. Magyarul eddig a Mi jár a gyerekem fejében? és a Mi jár a kamasz fejében? című könyvei jelentek meg. Előadott a Palo Altói Gyermekpszichiátriai Intézetben és a Cheltenham Tudományos Fesztiválon is. Rendszeresen szerepel tévé- és rádióműsorokban, például a BBC Radio 4 „Woman’s Hour” és az NBC „Today” című műsorában. Két lánya van, akik 18 és 15 évesek.

Teljes életrajz: tanithcarey.com

Mi jár a gyerekem fejében?

„SOSE ENGEDTEK MEG SEMMIT!"
„DE NEM VAGYOK ÁLMOS!"
„ANYA NEM JÓ, APÁT AKAROM!"

 

Vajon mire gondolhat gyerekünk, amikor ilyesmiket mond?

A könyvben szereplő több mint 100 mindennapi helyzet segítségével megfejthetjük gyerekünk viselkedését, megérthetjük a mögötte húzódó pszichológiai magyarázatot és megtalálhatjuk, hogyan reagáljunk megfelelően.
A kötet végigkísér azokon a fejlődési mérföldköveken, amelyeken gyermekünk 2 és 7 éves kora között átmegy, és segít az olyan problémás gyereknevelési helyzetek kezelésben, mint a hiszti, a testvérféltékenység, az alvási nehézségek és a digitális határok megszabása.

Tudd meg, mi jár a gyereked fejében, és válj olyan szülővé, amilyen lenni szeretnél!

Borító ár: 4500 Ft
Aktuális ár: 3825 Ft
HVG-klubkártyával,
HVG Pártoló Tagsággal:
3600 Ft
Kosárba