Könyvhetezz velünk online! 2024

Az Ünnepi Könyvhéten online is részt vehetsz, hiszen könyvheti árakkal - 25% kedvezménnyel - várunk webboltunkban is: a legizgalmasabb újdonságok, szuper sorozatok, több száz olvasnivaló vár rád. Válogass kedvedre, pakold tele a kosarad egészen június 19-ig!


Sonny Boy

Ez a könyv a könyvtörvény (2024. évi XIII. törvény) hatályba lépése után jelenik meg, ezért az eddig megszokott 25% előrendelési kedvezmény helyett 10% kedvezménnyel tudod megvásárolni.

A Sonny Boy egy olyan ember memoárja, aki nem tart már semmitől és nem akar többé a közönség előtt titkolózni. A nagy szerepek, a meghatározó szakmai együttműködések, a lényeges kapcsolatok a helyükre kerültek az életében, a szórakoztatást és a művészetet magas színvonalon hozta közös nevezőre.
Al Pacino mozgalmas, megpróbáltatásokkal teli, művészileg kiteljesedett életében mindig is a céltudatosság és a szeretet volt az iránytű. A szerelmed cserben hagyhat, az ambícióidat letörhetik, azok a fények, amelyek vakítóan rád ragyogtak, idővel elhalványulhatnak. De a szakmád, a színészmesterség iránt táplált mély szeretet, elkötelezettség és szenvedély végigkísér az utadon.
Az egyes szám első személyben megírt életrajzban a színész egy különleges utazáson társául fogadja az olvasót. Őszintén feltárja előtte karrierje meghatározó pillanatait, nehéz döntései okát, és a legszemélyesebb érzéseit, gondolatait – annak történetét, hogyan lett a kis bronxi Sonnyból – ahogy a barátai becézték – Hollywood ünnepelt, Oscar-díjas színészfejedelme.

Borító ár: 6990 Ft
Bevezető ár: 5942 Ft
HVG-klubkártyával,
HVG Pártoló Tagsággal:
5592 Ft
Előrendelem
Klasszikus zenemesék: A varázsfuvola

Klasszikus zenemesék: A varázsfuvola

Nyomd meg a hangjegyet, és hallgasd meg Mozart zenéjét!

Fedezd fel A varázsfuvola bűvös erejét az opera zenés átiratában! Kövesd Tamino herceget küldetésén, hogy megtalálja Pamina hercegnőt. Derítsd ki, hogyan szabadul ki a fogságból, és hogyan bűvöl el mindenkit varázsfuvolájával. Vajon mindketten sikerrel járnak kalandjaik során?

Nyomd meg a hangjegyet minden oldalon, hogy Mozart A varázsfuvola című darabjának bizonyos részletei életre keljen, majd hallgasd meg újra a dallamokat a könyv végén!

4+

Borító ár: 7500 Ft
Bevezető ár: 5625 Ft
HVG-klubkártyával,
HVG Pártoló Tagsággal:
5625 Ft
Előrendelem
Klasszikus zenemesék: Péter és a farkas

Klasszikus zenemesék: Péter és a farkas

Nyomd meg a hangjegyet, és hallgasd meg Prokofjev zenéjét!

Csatlakozz Péterhez és Zsófiához egy erdei kalandozásra a klasszikus mese újragondolásában. Amikor egy farkas rátámad egy kismadárra, egy kacsára és nagyapa macskájára, vajon a gyerekek le tudják küzdeni a félelmüket, és megmentik az állatokat?

Nyomd meg a hangjegyet minden oldalon, hogy Prokofjev Péter és a farkas című darabjának bizonyos részletei életre keljen, majd hallgasd meg újra a dallamokat a könyv végén!

4+

Borító ár: 7500 Ft
Bevezető ár: 5625 Ft
HVG-klubkártyával,
HVG Pártoló Tagsággal:
5625 Ft
Előrendelem
Csodálatos Föld

Tarts velünk a Föld tüzes középpontjából a bolygót körülvevő légkör változatos rétegeibe! Fedezz fel izzó vulkánokat, dübörgő vízeséseket és tomboló viharokat kalandos utadon! Ez a varázslatos gyűjtemény több mint száz izgalmas tájat, domborzati elemet és éghajlati jelenséget mutat be – sivatagokat, esőerdőket, jeges gleccsereket és színes hévforrásokat. A változatos és sokszor meglepő tényeket fantasztikus fotók és gyönyörű illusztrációk teszik feledhetetlenné.

A gyönyörű kötetet Angela Rizza és Daniel Long illusztrációi kísérik.


7 éven felülieknek ajánljuk.

Borító ár: 8900 Ft
Bevezető ár: 6675 Ft
HVG-klubkártyával,
HVG Pártoló Tagsággal:
6675 Ft
Előrendelem
Hogyan neveljünk vikingeket?

Hogyan neveljünk vikingeket?

Útmutató a boldog és vagány gyerekkorhoz

A Hogyan neveljünk vikingeket? a dán és a skandináv szülői kultúrát mutatja be, a gyermekgondozási szabadságtól az oktatási rendszeren át, a képernyő előtt töltött időig és néhány első olvasásra meglepő szokásig, amelyek boldog, jól alkalmazkodó emberekhez vezetnek. Az Egy év a világ legboldogabb országában és Boldogágatlasz szerzője olvasmányos, humoros és a felnövekvő generációval kapcsolatban rendíthetetlenül optimista könyvet alkotott. Írásán keresztül bepillantást nyerünk egy olyan világba, ahol a kisbabák -20°C-ig a szabadban alszanak a babakocsijukban, az óvodások pedig baltával hadonásznak.

"Dobjatok el minden más nevelési könyvet. Ez az igazi – vicces, hasznos, megvalósítható és nem kelt bűntudatot!"

Matt Rudd, író, a Sunday Times rovatvezetője

Borító ár: 4900 Ft
Bevezető ár: 3675 Ft
HVG-klubkártyával,
HVG Pártoló Tagsággal:
3675 Ft
Előrendelem
Nincs megállás

Nincs megállás

Urald az elméd, és győzd le önmagad!

Ébresztő! Itt az ideje csúcsra járatnod a képességeidet!

David Goggins elképesztő sikerű Nincs hatalmad felettem című memoárja óta tudjuk, mennyi kihasználatlan képesség szunnyad bennünk. Most pedig részletekbe menő útmutatót kapunk az elménkben rejlő lehetőségek megismeréséhez. Bevezet minket a „mentális laborjába”, és bemutatja, milyen stratégiák segítségével ismerte fel, hogy amit ő végső korlátnak gondolt, az valójában csak a kezdet, és így képes volt számos alkalommal túlszárnyalni önmagát.

Személyes történetei útmutatásul szolgálnak, hogy akár feneketlen mélységekből is fel tudjunk emelkedni, és új, egykor elérhetetlennek tűnő távlatokat célozzunk meg. Akár úgy érezzük, hogy nem a saját utunkat járjuk, akár a lehetőségeink tökéletes kiaknázására törekszünk, akár lelkünk végső tartalékait szeretnénk mozgósítani, hogy elérjük a lehetetlent – semmi másra nincs szükségünk, csak erre az egy könyvre.

Méltatások:

David Goggins ritka emberfajtához tartozik. A „mindent bele a kiválóságért” filozófia iránti elkötelezettsége, amelyet a mentális keménység és az önfegyelem segítségével kíván megvalósítani, világszerte milliókat inspirál és motivál – beleértve engem is. Számomra Davidet nem az amerikai haditengerészet SEAL elit karrierje vagy sportolóként elért rekordjai teszik különlegessé. Hanem az, hogy attól a naptól kezdve, hogy megismertem, mindig is igazán hiteles srác volt, aki csípőből tüzel és szívből beszél. És ez számít igazán. ”

Dwayne „The Rock” Johnson


„A mentális erőnek vannak szintjei, és e téren a barátom, David Goggins, vitathatatlanul aranyérmes. Teljesítménye emberfeletti, szavai kérlelhetetlenül súlyosak – így együtt az egyik leghatásosabb motivációs drogként működnek […]. Szegénységből indult, zűrös gyerekkort követően puszta akaraterővel az egyik legkeményebb anyaszomorítóvá küzdötte fel magát, aki valaha élt a világon. Hiszem, hogy vannak, akik azért élnek köztünk, hogy magasabbra emeljék a lécet mindannyiunk számára, hogy újraértelmezzük, mi lehetséges, és David Goggins a legjobb példa erre, akivel csak valaha találkoztam életemben.”

Joe Rogan standupkomikus, a Joe Rogan Experience podcast házigazdája

Borító ár: 6500 Ft
Bevezető ár: 4875 Ft
HVG-klubkártyával,
HVG Pártoló Tagsággal:
4875 Ft
Előrendelem
Tudj meg többet! – Barátság

Tudj meg többet! – Barátság

Beszélgetőskönyv felnyitható ablakokkal

Az ismerős helyzeteket bemutató könyv segít megtanítani a gyerekeknek, hogy mi a barátság, és hogyan lehetnek jó barátok. Fejleszti az empátiát és a társas készségeket.
A kedves rajzokkal illusztrált történetek és a felnyitható ablakok jó alapot nyújtanak a barátságról szóló beszélgetésekhez.

3 éves kortól ajánljuk.

Borító ár: 3900 Ft
Bevezető ár: 2925 Ft
HVG-klubkártyával,
HVG Pártoló Tagsággal:
2925 Ft
Előrendelem
Tapas

Tapas

Spanyol ízek, kis fogások, közös étkezések

Vörösboros chorizo, empanada, sajtos padlizsánropogós, gazpacho, tortilla ezerféle töltelékkel vagy egyszerű, ám a legjobb fajtából való marinált olívabogyó – csak néhány kedvenc a spanyol konyha közkedvelt tapasfogásaiból. A hagyományosan egy pohár ital mellé felszolgált apró falatok, a tapasok méltán népszerűek Spanyolország határain túl is. Egyszerűen és számtalan ízvariációban elkészíthetők, és ha egyszerre többfélét kínálunk, főfogásként is kiválóak. A több mint 60 recept remek ötleteket ad ahhoz, hogyan tehetjük a közös falatozással feledhetetlenné a családdal és barátokkal töltött időt.

Buen provecho!

Borító ár: 4990 Ft
Bevezető ár: 3743 Ft
HVG-klubkártyával,
HVG Pártoló Tagsággal:
3743 Ft
Előrendelem
Tudj meg többet! – Kedvesség

Tudj meg többet! – Kedvesség

Beszélgetőskönyv felnyitható ablakokkal

Az ismerős helyzeteket bemutató könyv segít megtanítani a gyerekeknek, hogyan legyenek kedvesek egymással a mindennapokban. Fejleszti az empátiát és a társas készségeket.
Az aranyos rajzokkal illusztrált történetek és a felnyitható ablakok jó alapot nyújtanak a kedvességgel kapcsolatos beszélgetésekhez.

3 éves kortól ajánljuk.

Borító ár: 3900 Ft
Bevezető ár: 2925 Ft
HVG-klubkártyával,
HVG Pártoló Tagsággal:
2925 Ft
Előrendelem
Rizottó

Rizottó

50 ízletes, olasz rizsétel

A rizottó lehet egyszerű paradicsomos-bazsalikomos, parmezános-vajas, céklás, erdei gombás, csirkés vagy garnélás, vörösborban, de akár tintahaltintában főtt, sáfránytól aranyló – ez a sokféleképpen variálható olasz rizsétel méltán vált világszerte népszerűvé. Gazdag, krémes köretként és tartalmas egytálételként is megállja a helyét. A maradékból is ízletes fogások készülhetnek, és pár remek rizses desszert receptjével is gazdagodhatunk.
Buon appetito!


Borító ár: 4990 Ft
Bevezető ár: 3743 Ft
HVG-klubkártyával,
HVG Pártoló Tagsággal:
3743 Ft
Előrendelem