Brendon Burchard

Brendon Burchard korunk egyik legszélesebb körben követett személyiségfejlesztő trénere. A The New York Times első számú bestsellerszerzője, akinek a könyvei közt szerepel az Aranyjegy a boldog élethez (Life’s Golden Ticket), a The Millionaire Messenger (A milliomos hírhozó) és a Töltődj fel! – 10 motiváló elem, amely energiát ad (The Charge: Activating the 10 Human Drives that Make You Feel Alive). Miután tizenkilenc éves korában túlélt egy autóbalesetet, Brendon megkapta azt, amit úgy hív, „aranyjegy a boldog élethez”: egy második esélyt. Azóta annak szenteli az életét, hogy segítsen másoknak megtalálni a feladatukat az életben, és megosztani a képességeiket a világgal.

Brendon törekvése több száz millió embert inspirált a világon. Egyike a 100 legtöbb követővel rendelkező közszereplőnek a Facebookon; heti YouTube-előadása az egyik legnézettebb személyiségfejlesztő sorozat a weboldal történetében; motivációs podcastja, a „The Charged Life” minden kategóriában első lett az iTuneson az Amerikai Egyesült Államokban és sok más országban; blogbejegyzései az egyik legtöbb lájkot és megosztást szerezték a motivációs műfaj modern történetében.

Népszerű előadóként szerepelt már a dalai lámával, Sir Richard Bransonnal, Katie Courickal, Steve Forbesszal, Arianna Huffingtonnal, Wayne Dyer- rel és Tony Robbinsszal, valamint a világ gondolkodóinak és újítóinak százaival. Brendon az alapítója a Teljesítmény Akadémiának (High Performance Academy), amely a sikerembereknek szóló legendás személyiségfejlesztő program, és a Szakértői Akadémiának (Experts Academy), amely a világ legátfogóbb marketingképzése szerzőknek, szónokoknak, életvezetési tanácsadóknak és internetes szellemi újítóknak. Mindezek alapján Larry King „a világ egyik vezető motivációs és marketingtrénerének” nevezte.

A motivációs és üzleti marketing elismert szellemi újítójaként Brendon megkapta a Maharishi Díjat, és az XPRIZE Alapítvány újítási tanácsának tagja.

A BrendonBurchard.com weboldalon további információt olvashatunk Brendonról, és ingyenes anyagokat találhatunk a motivációról és a teljesítőképességről.

TÖLTŐDJ FEL

TÖLTŐDJ FEL

10 motiváló elem, amely energiát ad

Hogyan élhetünk ilyen alacsony energiaszinten?

Brendon Burchard napjaink egyik legsikeresebb személyiségfejlesztő trénere támadást indít a fásult, középszerű, túlterhelt és stresszes élet ellen.

Súlyos autóbalesete után rájött, három kérdést érdemes lenne gyakrabban feltennünk magunknak: Éltünk-e? Szerettünk-e? Számítottunk-e?

Saját élettapasztalata és tanácsadói munkája alapján meggyőzően fejti ki, hogyan aktivizálhatjuk a bennünk rejlő tíz motiváló elemet, amely energiát ad, hogy ne pusztán leéljük az életünket, hanem valóban élvezzük minden pillanatát.

Borító ár: 3900 Ft
Aktuális ár: 3315 Ft
HVG-klubkártyával,
HVG Pártoló Tagsággal:
3120 Ft
Készletfigyelés
A motiváció kiáltványa

A motiváció kiáltványa

Így szerezd vissza az irányítást kilenc lépésben

Valóban mi irányítjuk az életünket?
Mi akadályoz meg abban, hogy elérjük a céljainkat?
Hogyan lehetnénk motiváltabbak?
Mindannyian arra vágyunk, hogy a változtatás kulcsa a mi kezünkben legyen. Két akadály áll az utunkban: kívülről a társadalmi nyomás, amely a középszerűség felé húz; belülről pedig egyfajta önelnyomás, amelyet a saját kétségeink és félelmeink idéznek elő.
Brendon Burchard világhírű teljesítménycoach, a Töltődj fel! című bestseller szerzője szerint csak úgy érhetjük el a személyes – érzelmi, társadalmi, gazdasági vagy spirituális – szabadságot, ha megfogalmazzuk szándékainkat, kinyilvánítjuk függetlenségünket, és megmutatjuk személyes erőnket. Kilenc pontba szedett kiáltványa segítségével legyőzhetjük az önmagunkkal szembeni bizonytalanságainkat, kizárhatjuk a figyelmünket elterelő tényezőket, és elindulhatunk az álmaink megvalósítása felé vezető úton.

Borító ár: 3900 Ft
Korábbi ár: 1950 Ft
Aktuális ár: 3315 Ft
HVG-klubkártyával,
HVG Pártoló Tagsággal:
3120 Ft
Kosárba