Richard N. Bolles

A nemzetközileg elismert szaktekintély, RICHARD N. BOLLES több mint 40 éve foglalkozik karrier-tanácsadással. A Mensa és a Society for Human Resource Management tagjaként konferenciák százain tartott vitaindító előadásokat. Vegyészmérnökként diplomázott a Massachusettsi Műszaki Egyetemen, majd fizikából másoddiplomázott a Harvard Egyetemen, mesterfokozatot pedig a New York-i Episzkopális Egyház Általános Teológia Szemináriumon szerzett. Emellett három díszdoktori címet is magáénak tudhat. Feleségével, Marcival a San Franciscó-i öböl környékén él.
A pályaválasztásod során számításba kell venned a legfontosabb értékeidet és céljaidat. Nem csak elfoglalni akard magadat, hanem célt és értelmet is kell adnod az életednek – és a munkádnak ezt tükröznie kell. Óriási teljesítmény, ha megtanuljuk, hogyan éljük túl a válságot; még ennél is nagyobb teljesítmény, ha segítünk valakinek a túlélésben, és az értelmes munka megtalálásában. A könyvem nem pusztán instrukciók gyűjteménye, hanem a lehetőségek és a remény könyve; nemcsak a munkához, hanem az egész élethez – vallja Bolles,
 
 „Minden középiskolásnak el kellene olvasnia ezt a könyvet 16 éves korában – és azután újra, minden évben.”
Fortune
 
„A Karrieriránytű álláskeresésről és pályamódosításról szól, valamint arról, hogy rájöjjünk, kik vagyunk, és mit akarunk az élettől.”
Time
 
Az Amerikai Kongresszusi Könyvtár (Library of Congress) beválasztotta a 25 könyv közé, amelyek megváltoztatták az olvasók életét. A listán olyan művek szerepelnek, mint a Biblia, a Háború és béke és A kis herceg.
 
Szűrő
15%
3900 Ft
Internetes ár: (-15%) 3315  Ft
 HVG-klubkártyával és
HVG Pártoló Tagsággal:
(-20 %) 3120  Ft
Kosárba

Richard N. Bolles

Karrieriránytű

Álláskeresõk és pályamódosítók kézikönyve

Világszerte nõ a munkanélküliek száma, és egyre többen panaszkodnak, hogy a bevett álláskeresési sémák nem mûködnek.
Richard N. Bolles 40 éve folyamatosan frissülõ, nemzetközileg elismert kézikönyve reményt ad még a legelkeseredettebbeknek is. A legújabb piaci kihívásokra reagálva lépésrõl lépésre mutatja be, mit, hol, hogyan kell tennünk, hogy a legnehezebb idõkben is megtaláljuk a nekünk va...

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem
konyvfigyelo