Hajnóczy Soma

Kétszeres világbajnok bûvész, aki szinte az összes létezô nemzetközi bûvészversenyt megnyerte. Több mint 40 országban bûvölte már el a közönséget, nemrég pedig megkapta az „Év legkreatívabb bûvésze” díjat is. Az illúzió és humor mûfaját ötvözve olyan egyedi stílust alakított ki, ami az egész világon ismertté tette. Soma a legfiatalabb bûvész, aki már több alkalommal is részt vett zsûritagként a bûvészek olimpiájaként is emlegetett bûvész-világbajnokságon.
Videóit a YouTube-on és Facebookon több mint 50 millió alkalommal nézték meg, produkcióját a Kínai Központi Televízió (CCTV) újévi gálamûsorában több mint 100 millió ember látta, de a magyar közönség ismerheti a Showder Klubból is. Nem szereti a céklát, a politikát és a parkolóellenôröket, de egy jó társasjátékozásra mindig kapható.

Elképesztő trükkök hétköznapi tárgyakkal

Hogyan lehet pénzt sokszorozni?
Milyen lenne mások gondolataiban olvasni?
Szeretnéd elhitetni a barátaiddal, hogy semmi sem lehetetlen?

Hajnóczy Soma, a bűvészet fiatal tehetsége és egyben egyik legfiatalabb világbajnoka, egyedi stílust képvisel az illúzió és humor műfajában. Első könyvében, melyet szerzőtársával, Kelle Botonddal írt, 50 lenyűgöző trükk titkát osztja meg a közönséggel. A könyvben nemcsak a klasszikus trükköket találod meg, hanem Soma legnépszerűbb videóinak néhányát is, melyekből könnyedén elsajátíthatod a technikákat. A legjobb az egészben, hogy ehhez csupán néhány hétköznapi tárgyra van szükség, amelyeket könnyedén megtalálsz a környezetedben.

A trükkök lépéseit több mint 300 fotó segítségével könnyedén követheted, így még a kezdők is könnyen elsajátíthatják őket. A nehezebb trükkök elsajátításához Soma videókat is készített, melyeket a könyvben található titkos kód segítségével érhetsz el, így még közelebb kerülhetsz a bűvészkedés rejtelmeihez.

De a könyv többet nyújt, mint egyszerű trükkleírások. Soma izgalmas történeteket oszt meg a bűvészet világából, és betekintést enged a kulisszák mögé, így teljes képet kaphatsz arról, hogy mi zajlik a színfalak mögött.

Hajnóczy Soma üzenete világos: bárki képes bűvészkedni, és a könyv segítségével te is könnyedén elsajátíthatod ezt a művészetet, és belemerülhetsz a varázslat világába.

#magicislife #lifeismagic

Borító ár: 5500 Ft
Korábbi ár: 4125 Ft
Aktuális ár: 4675 Ft
HVG-klubkártyával,
HVG Pártoló Tagsággal:
4400 Ft
Kosárba