A kiválasztott termék a kosárba került!
Az e-könyvet a vásárlás után a menüben a profil fül alatt éri el.
A kiválasztott termék a kosárba került!
Biztos hogy ki szeretnéd törölni a profilodat?
A fiók törlése eltávolítja a profiljához tartozó összes adatot, melynek visszaállítására nem lesz lehetőség a későbbiekben.
ALIZA GREEN író, gasztronómiai tanácsadó és befolyásos séf. Azóta rajong a tésztáért, amióta hatévesen Olaszországban nyaralt.
Marcella Hazannál tanult, akitől elleste a friss tészták készítésének csínját-bínját, majd a bolognai ihletésű Ristorante DiLullóban
ültette át a gyakorlatba a tudását, ahol executive séfként dolgozott.
Olaszul tanult, hogy eredetiben olvashasson szakácskönyveket és kulináris kiadványokat, valamint hogy olasz szakácsokkal és termelőkkel tudjon együtt dolgozni. Szakácsként, tanácsadóként és tanárként folyamatosan fejleszti tésztakészítési jártasságát, és bővíti színes, friss házi tésztákból álló repertoárját.
Green James Beard-díjas szerző, tíz sikeres ételkalauzt és szakácskönyvet publikált, amelyek témái között megtalálhatók a babfélék, a halak, a sütemények, a fűszernövények, a száraz fűszerek, valamint a húsok. Jelenleg főként a toszkán Maremmában és Umbriában vezet kulináris körutakat, a téma egyik szakértőjének
számító Epicopiával együtt.
WWW.ALIZAGREEN.COM
| Borító ár: | 6500 Ft |
|---|---|
| Korábbi ár: | 4875 Ft |
|
|
5525 Ft |
|
HVG klub360 és HVG Pártoló Tagsággal: |
5200 Ft |
|---|
| Borító ár: | 7500 Ft |
|---|---|
|
|
6375 Ft |
|
HVG klub360 és HVG Pártoló Tagsággal: |
6000 Ft |
|---|
| Borító ár: | 4990 Ft |
|---|---|
| Korábbi ár: | 3743 Ft |
|
|
4242 Ft |
|
HVG klub360 és HVG Pártoló Tagsággal: |
3992 Ft |
|---|
| Borító ár: | 5990 Ft |
|---|---|
|
|
5092 Ft |
|
HVG klub360 és HVG Pártoló Tagsággal: |
4792 Ft |
|---|
| Borító ár: | 6900 Ft |
|---|---|
|
|
5865 Ft |
|
HVG klub360 és HVG Pártoló Tagsággal: |
5520 Ft |
|---|
A továbblépéshez jelentkezzen be, vagy ha még nincs felhasználója, regisztráljon!
RegisztrálokA kiválasztott terméket sikeresen hozzáadtuk a kedvencek listádhoz.
Tovább a kedvenceimhez!