Aliza Green

ALIZA GREEN író, gasztronómiai tanácsadó és befolyásos séf. Azóta rajong a tésztáért, amióta hatévesen Olaszországban nyaralt.
Marcella Hazannál tanult, akitől elleste a friss tészták készítésének csínját-bínját, majd a bolognai ihletésű Ristorante DiLullóban
ültette át a gyakorlatba a tudását, ahol executive séfként dolgozott.
Olaszul tanult, hogy eredetiben olvashasson szakácskönyveket és kulináris kiadványokat, valamint hogy olasz szakácsokkal és termelőkkel tudjon együtt dolgozni. Szakácsként, tanácsadóként és tanárként folyamatosan fejleszti tésztakészítési jártasságát, és bővíti színes, friss házi tésztákból álló repertoárját.
Green James Beard-díjas szerző, tíz sikeres ételkalauzt és szakácskönyvet publikált, amelyek témái között megtalálhatók a babfélék, a halak, a sütemények, a fűszernövények, a száraz fűszerek, valamint a húsok. Jelenleg főként a toszkán Maremmában és Umbriában vezet kulináris körutakat, a téma egyik szakértőjének
számító Epicopiával együtt.
WWW.ALIZAGREEN.COM

Sajnos nincsenek ilyen termékek.