Dr. Jo Lewis

Dr. Jo Lewis díjnyertes brit állatorvos, aki több mint 25 éve gyógyítja és figyeli a macskákat. Az AAFP (Amerikai Macskagyógyászok Egyesülete) minősített macskabarát állatorvosa, valamint az ISFM (Nemzetközi Macskagyógyászati Szervezet) tagja. Jo summa cum laude minősítéssel szerzett állatorvosi diplomát, és hamar felismerte, milyen sok stresszt okoz a macskáknak és gazdáiknak az állatorvosnál tett látogatás. Megalapította The Cat Vet elnevezésű praxisát, és elindította az Egyesült Királyság első házhoz kiszálló állatorvosi szolgáltatását. Páciensei így otthonuk kényelmében részesülhetnek kíméletes ellátásban. Jo a következő projektjében online kurzusokon szeretné feltárni, mitől lesz a macskánk testileg, lelkileg egészséges és boldog.

A doktornő a világhírű Oxfordi Macskaklinikán macskaspecialista állatorvosok mellett, hatósági állatorvosként pedig a Heathrow-i repülőtéren szerzett értékes tapasztalatokat. Több évig dolgozott patológiai konzulensként, és Angliaszerte tanácsokkal látta el az állatorvosokat különböző macskafélékkel kapcsolatban – a kiscicáktól a tigrisekig.

Jo szenvedélyesen küzd az állatok jóllétéért. Ausztráliában delfinek és kígyók fajmegőrzési programjaiban vállalt önkéntes munkát, és rengeteg álmatlan éjszakán át foglalkozott elhagyott kismacskákkal. Ha állatok megmentéséről van szó, sosem pihen: még a nászútján is segédkezett egy helyi menhelynek egy súlyosan sebesült kóbor macska befogásában. Jelenleg egy mentett sziámi, két keverék cica és két apróság macskabolond személyi asszisztense.

További információ Jóról és a munkájáról a Thecatvet.co.uk weboldalon.

Mi jár a macskám fejében?

Mi jár a macskám fejében?

Érts szót a kedvenceddel!

Miért nem bírja elviselni a macskám a csukott ajtókat?

Mit tegyek, ha dagasztani kezd az ölemben?

Hogyan szoktassam le arról, hogy
terrorizálja a kutyákat?

Ha szeretnénk végre megérteni, mi jár a kedvencünk fejében, kezdjünk macskaként gondolkodni!

Dr. Jo Lewis, díjnyertes brit állatorvos, gazdagon illusztrált könyvében a legújabb macskapszichológiai kutatásokra támaszkodva értelmezi és magyarázza a macskák kommunikációját. A praktikus tippek és túlélési útmutatók minden gazdi segítségére lehetnek a boldog, kiegyensúlyozott kapcsolat és közös élet kialakításában.


Ajánlás a kötethez:

„Hamarabb is megjelenhetett volna ez a könyv! Akkor talán kevesebb pofont kaptam volna Ivántól, a macskámtól az elmúlt évek alatt.”

Demény, az ország vizslája, a legismertebb celEB, szabadszájú véleményvezér

„Cicaleaks! Fajtája elárulója az a macska, aki kiszivárogtatta a titkainkat egy kétlábúnak!”

Iván, Demény macskája

Borító ár: 3900 Ft
Korábbi ár: 2730 Ft
Aktuális ár: 3315 Ft
HVG-klubkártyával,
HVG Pártoló Tagsággal:
3120 Ft
Kosárba