Edward Hollis

Edward Hollis építész, tanár és író, többek között a The Secret Lives of Buildings (Az épületek titkos élete) és a The Memory Palace: A Book of Lost Interiors (Emlékpalota – Az eltűnt enteriőrök könyve) című művek szerzője. Edinburghban él, ahol belsőépítészeti könyvek lektoraként dolgozik, valamint az Edinburghi Egyetem művészeti karának (Edinburgh College of Art) kutatási igazgatója.

Edward Hollis

Hol vagyunk valójában otthon?

Manapság egyre inkább elmosódik a határ a szakmai és a magánélet között, és a modern technológiák révén a nyilvánosság folyton betolakszik a személyes terünkbe. Edward Hollis különböző korokban és kultúrákban vizsgálja az otthon fogalmát, hogy mit is jelent az otthonteremtés ebben a világban, mi tesz egy házat vagy egy lakást otthonná, és lehetünk-e otthon több helyen is ‒ vagy akár sehol sem.

Az erkölcsi és értékrendi zűrzavar korában az önsegítő könyveknek is megújulásra van szükségük. Az élet iskolája (The School of Life) sorozat egyfajta újjászületés. Olyan, mindnyájunkat érintő témákkal foglalkozik, mint a pénz, a munka, a technológia, a szex, a testedzés és az egyedüllét.

25%
2200 Ft
Internetes ár: (-25%) 1650 Ft
HVG-klubkártyával,
HVG Pártoló Tagsággal:
(-25%) 1650 Ft
Kosárba