Petheő Attila

Igazi sorozatvállalkozóként nagy tapasztalatokkal rendelkezik a rendezvény- és eseményszervezés, a vendéglátás és az agrárgazdaság területén. A Budapesti Corvinus Egyetem adjunktusa, doktori kutatásainak eredményeit felhasználva országosan elismert szakértőként a szociális vállalkozások problémáihoz nyújt segítséget. Tudását több hazai egyetemen és az Egyesült Államokban tartott kurzusain adja tovább. 2017-ben a Budapesti Corvinus Egyetemen kiérdemelte az év oktatója címet.

Vállalkozz okosan! - Átdolgozott kiadás

Vállalkozz okosan! - Átdolgozott kiadás

Az ötlettől a piacra lépésig

A sikeres vállalkozás indítása sokkal többet jelent egy kiváló ötletnél. Az, hogy egyéni vagy társas vállalkozóként, esetleg startupperként akarsz belevágni az álmaid megvalósításába, azt jelenti, hogy kellő tudatossággal és megfelelő információkkal kell rendelkezned a cégalapítás előtt.

Vecsenyi János vállalkozási szakértő és Petheő Attila sikeres üzletember olyan történeteken és példákon keresztül vezetnek be a vállalkozások világába, amelyek segítenek megérteni az üzleti világ működését. Bevált üzleti taktikákat és modelleket mutatnak be, valamint gyakorlati tanácsokkal látják el az olvasókat, amelyek alapján könnyebben és hatékonyabban tudnak elindulni az üzleti úton.

A tizenkét lépéses útmutató segít átláthatóvá tenni az ötletből való termék vagy szolgáltatás piacra dobását. A friss példák, aktualizált jogszabályi magyarázatok és gyakorlatok segítenek tanulni mások sikereiből és kudarcaiból, hogy ezek alapján formálhassuk saját működő üzleti megoldásainkat.

Vecsenyi János vállalkozási szakértő és professzor emeritus, aki számos egyetemen tanította a vállalkozási ismereteket, és két vállalkozást is működtet. Petheő Attila pedig egy tapasztalt sorozatvállalkozó, aki szociális vállalkozások problémáinak megoldásában is segítséget nyújt. Ezek az előadók nemcsak elméleti tudással rendelkeznek, hanem saját tapasztalataikat is megosztják az olvasókkal, hogy azok is sikeresebbek lehessenek az üzleti világban.
eseményszervezés, a vendéglátás és az agrárgazdaság területén. A Budapesti Corvinus Egyetem adjunktusa, doktori kutatásainak eredményeit felhasználva, országosan elismert szakértőként a szociális vállalkozások problémáinak megoldásához nyújt segítséget. Tudását több hazai egyetemen és az Egyesült Államokban tartott kurzusain adja tovább. 2017-ben a Budapesti Corvinus Egyetemen kiérdemelte az év oktatója címet.Borító ár: 6500 Ft
Aktuális ár: 5525 Ft
HVG-klubkártyával,
HVG Pártoló Tagsággal:
5200 Ft
Kosárba