Michael Brooks

Michael Brooks, who holds a PhD in quantum physics, is an author, journalist and broadcaster. He is a consultant at New Scientist, a magazine with over three quarters of a million readers worldwide, has a weekly column for the New Statesman and is a Huffington Post UK blogger. He is the author of Free Radicals: The Secret Anarchy of Science and the bestselling non-fiction title 13 Things That Don't Make Sense.

His writing has also appeared in the Guardian, the Independent, the Observer, the Times Higher Education, the Philadelphia Inquirer and many other newspapers and magazines. He has lectured at various places, including New York University, The American Museum of Natural History and Cambridge University.

Szűrő
15%
3900 Ft
Internetes ár: (-15%) 3315  Ft
 HVG-klubkártyával és
HVG Pártoló Tagsággal:
(-20 %) 3120  Ft
Kosárba

Michael Brooks

A tudomány titkos anarchiája

A radikális gondolkodás szabadsága

A tudomány legtöbbünk számára olyan, mint egy diadalmenet, amelyben logikus lépések megdönthetetlen bizonyítékokon keresztül egyértelmûen elvezetnek a megoldáshoz. De ez a mi sem áll távolabb az igazságtól. A szerzõ a tõle megszokott nyíltsággal, rendkívül sok megtörtént esetet feltárva, foglalja össze, hogy a tudomány sokkal inkább tortúra, álmok, látomások, fáradhatatlanság, hazudozás, szél...

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem
konyvfigyelo