Déri Szilvia

Déri Szilvia, Házisáfrány gasztronómiai karrierje 7 évesen kezdődött, amikor virslisütés közben felgyújtotta a konyhát. Ez nem szegte kedvét, azóta is a főzés a legnagyobb szenvedélye. Tudása folyamatos fejlesztése mellett több mint két évtizede ír az ételről, s annak kémiájáról blogján, magazinokban és eddig megjelent három szakácskönyvében. Számos országban élt, rengeteget utazik, így konyhaművészetét a tradicionális magyar ételek mellett, a nemzetközi, elsősorban mediterrán, közel-keleti és észak-amerikai konyha is inspirálja. A kovászolás csodás tudományába jó pár éve beleszeretett, így a jobbnál-jobb ételek mellé ropogós kenyerek és puha, foszlós, illatos kelt tészták is bekerültek mindennapi repertoárjába.

Édes, foszlós, kovászos
Édes, foszlós, kovászos
Borító ár10490 Ft
Aktuális ár8917 Ft
Készletfigyelés