Klubkártyaytube
Pszichológia, önismeret
Akciók, csomagok
hvg_konyvfesztival_online_pakk_01_thumbnail_215x140.png

Ne csüggedj, ha idén nem tudsz ellátogatni hozzánk a Könyvfesztiválra, hogy személyesen találkozzunk, hiszen október 4-ig tartó online könyvfesztiváli akciónkban minden könyvünket megtalálod! Ráadásul, ha legalább két kötetet teszel a kosaradba, 25% kedvezményt adunk. Fesztiválozz velünk!

1.png

A Belső fényünk méltó folytatása Michelle Obama világszerte bestselleré vált, a kritikusok által is elismert memoárjának. Az egykori first lady hatékony módszerei, megküzdési módjai és a mindennapjaink során alkalmazható gyakorlati tanácsai segítségével kiszámíthatatlan világunkban is kiegyensúlyozottak és bizakodóak maradhatunk.

Az Így lettem és a Belső fényünk című könyveket együtt a bolti árhoz képest 30% kedvezménnyel, 10 890 Ft helyett 7623 Ft-ért vásárolhatod meg.

hvg_csomagajanlat_01_thumbnail_strategia.png

Rajongsz a rejtvényekért és a rejtélyekért? Akkor most neked gyűjtöttük össze a legizgalmasabb és legszórakoztatóbb könyveket, amik mellett biztosan nem unatkozol. Stratégiai fejtörők, rejtvények és váratlan megoldások - a könyveket csomagban a borítóárhoz képest 30% kedvezménnyel teheted kosaradba!

hvg_csomagajanlat_01_thumbnail_fejlodes.png

Mire számíthatunk a mesterséges intelligencia , a robotika, a és az infokommunikációs technológiák forradalmának korában és a korszak lezárulta után? Rengeteg kérdésre keressük a választ...A könyvcsomagban található 3 kötet mind ezt a sok szempontból ismeretlen világot járja körül és ad választ olyan kérdésekre, melyekre nem is számítottunk. A három kötet együtt a borítóárhoz képest 30% kedvezménnyel vásárolható meg.

hvg_szabaduloszoba_kreativok_thumbnail_215x140.png

A játszma elkezdődött - derítsd fel a rejtélyeket 4 könyvön keresztül! Ha rajongsz Poirot-ért vagy Sherlock Holmesért, mindig együtt gondolkodsz a híres nyomozókkal, akkor ezeket a köteteket neked találták ki - most a 4 kötetet tartalmazó csomagot 35% kedvezménnyel teheted kosaradba!

Kapd hátadra a Labi, az erdő pékje tornazsákot, és pakold bele Szabadfi Szabolcs, azaz Szabi, a pék, első gyerekkönyvét, melyben a receptek mellett Trogmayer Éva szerethető meséi sorakoznak.

Menedzsment, üzlet
Gyerek- és ifjúsági
Életmód, egészség
Nyelvtanulás, tudomány
Életrajz, tényfeltárás
Előkészületben
Szerzőink