KlubkártyaHVG és Pszichológia
Pszichológia, önismeret
Akciók, csomagok
hvg_husveti_gyerekkonyves_kampany_01_215x140.png

Hamarosan itt a húsvét, ezért összegyűjtöttük legjobb állatokkal, természettel és környezetünkkel foglalkozó gyerekkönyveinket, melyeket most 25-35-45% kedvezménnyel vásárolhatsz meg nálunk! Találj rá azokra a kötetekre, melyekkel biztosan örömet szerzel: akciónk április 6-ig tart!

hvg_21_akcio_kreativok_01_thumbnail.png

Válogass 2+1 akciónkban: a legváltozatosabb témákból készítettünk egy listát, hogy könnyű legyen rátalálnod a kedvencekre! Nálunk mindent megtalálsz a gasztronómiától a gyerekkönyveken át a tudományos kötetekig: válassz egyszerre hármat, és a legalacsonyabb árút mi adjuk neked ajándékba március 31-ig!

obama-csomag-215-140-keppont.png

A Belső fényünk méltó folytatása Michelle Obama világszerte bestselleré vált, a kritikusok által is elismert memoárjának. Az egykori first lady hatékony módszerei, megküzdési módjai és a mindennapjaink során alkalmazható gyakorlati tanácsai segítségével kiszámíthatatlan világunkban is kiegyensúlyozottak és bizakodóak maradhatunk.

Az Így lettem és a Belső fényünk című könyveket együtt a bolti árhoz képest 30% kedvezménnyel, 10 890 Ft helyett 7623 Ft-ért vásárolhatod meg.

hvg_csomagajanlat_01_thumbnail_strategia.png

Rajongsz a rejtvényekért és a rejtélyekért? Akkor most neked gyűjtöttük össze a legizgalmasabb és legszórakoztatóbb könyveket, amik mellett biztosan nem unatkozol. Stratégiai fejtörők, rejtvények és váratlan megoldások - a könyveket csomagban a borítóárhoz képest 30% kedvezménnyel teheted kosaradba!

Menedzsment, üzlet
Gyerek- és ifjúsági
Életmód, egészség
Nyelvtanulás, tudomány
Életrajz, tényfeltárás
Előkészületben
Szerzőink